Kirjoittanut: Tommi Mäki

Julkaistu: 24.1.2024

Tags :Wordpress, Verkkosivut

Miksi meidän valintamme on WordPress.

Jos olet miettinyt mikä julkaisualusta olisi paras oman yrityksesi verkkosivuille, me suosittelemme WordPressiä. Käytämme sitä valtaosaan projekteistamme ja alla hieman syitä miksi niin päätämme tehdä.

Maailman suosituin avoimen lähdekoodin CMS.

WordPressin laajan käyttäjä- ja kehittäjäyhteisö tarjoaa saat laadukasta apua ja tukea jokaiseen pulmaan. Foorumit ja sosiaalisen median ryhmät tarjoavat helpon tavan löytää ratkaisuja ongelmiin.

WordPressin laajan suosion ansiosta useimmat kolmannen osapuolen ohjelmistot ovat suunniteltu yhteensopiviksi sen kanssa. Tämä mahdollistaa esimerkiksi suomalaisten maksupalveluiden, varastonhallintajärjestelmien, sähköpostimarkkinointiohjelmistojen sekä ajanvarausjärjestelmien helpot integraatiot sivustollesi.

WordPress tarjoaa valtavan määrän lisäosia, jotka mahdollistavat lähes rajattoman laajennettavuuden. On toki tärkeää valita lisäosat huolellisesti ja varmistaa niiden laatu sekä päivitysten ajantasaisuus sekä turvallisuus.

Turvallinen ja luotettava vaihtoehto

Turvallinen ja luotettava vaihtoehto WordPressin tietoturva on ensiluokkaista. WordPressin säännölliset päivitykset ja aktiivinen kehittäjäyhteisö pitävät turvallisuusriskit minimissä käyttäjilleen. Vastuuta jää myös käytäjälle, luotettavien lisäosien ja teemojen valinta sekä niiden ajan tasalla pitäminen on tärkeää turvallisuuden varmistamiseksi.

Yhteenvetona

WordPress yhdistää helppokäyttöisyyden, monipuolisuuden ja laajennettavuuden, tehden siitä erinomaisen valinnan minkä tahansa tyyppiselle verkkosivustolle. Sen tietoturva ja jatkuva kehitys varmistavat, että sivustosi pysyy ajan hermolla ja turvallisena. WordPress tarjoaa kaiken tarvittavan menestyvän verkkosivuston luomiseen ja hallintaan ja me olemme valmiita hoitamaan tämän kaiken puolestasi!
Tommi Mäki
| Web Developer @ WebFin